Op Dood Spoor.Reenen, Jan van Omslagillustratie Jack Staller en Omslagontwerp Van Soelen , Zwaag

Op Dood Spoor.Reenen, Jan van Omslagillustratie Jack Staller en Omslagontwerp Van Soelen , Zwaag

11,75

9789059772472

This field can't be Empty

Doos 685 Boek 2

This field can't be Empty

Reenen, Jan van Omslagillustratie Jack Staller en Omslagontwerp Van Soelen , Zwaag

This field can't be Empty

Citerreeks te Kampen uit 2007 [ Isbn 9789059772472 ]

This field can't be Empty

nederlands

This field can't be Empty

Pracht boek 215 pagina's [Harde kaft] 22x14 formaat

This field can't be Empty

Brievenbuspakket of opengevouwen: € 3,90 - Pakket: € 5,95

This field can't be Empty

Gert is een dwarse puberGert is een dwarse puber. Er zijn keer op keeraanvaringen thuis. Hij komt en gaat wanneer het hem schikt en als er weer eens een heftige ruzie ontstaat, besluit hij op kamers te gaan, weg van alle regels en bemoeienissen van thuis. Het gaat van kwaad tot erger en Gert lijkt te ontsporen. Zijn ouders zien het vol verdriet aan, maar hebben geen vat op hem.
Maar niet alles gaat zoals Gert het had bedacht. Als hij te laat komt voor een tentamen en niet mag deelnemen, beseft hij dat hij er een puinhoop van heeft gemaakt. Kort daarop brengt een telefoontje van thuis hem helemaal terug in de werkelijkheid, en op een keerpunt in zijn leven. Maar welke wending maakt Gert?

Jan van Reenen uit Veenendaal schreef een derde familieroman in de Citerreeks, waarin het gezin Van den Berg, maar nu met name zoon Gert, centraal staat.
Eerder verschenen Buurtschap in beweging en De weg naar het hart.

Artikelnummer: 9789059772472 Categorie:

Beschrijving

Een betaalbaar cadeau voor elke gelegenheid .. leuk om tegeven en nog leuker om te krijgen Boeken zijn de universiteit van onze dagen .. Slimmeriken lezen , en beginnen met boeken Het winkeltje is nu ook  Te koop neem gerust kontact op,  met plan van aanpak   en een pallet van kengetallen aan wezig  , ook in gedeeltes te koop ,,,, meteen verkopen dus  en er is ook een folie pers te koop  , en een Fornuis,  …. nu ook op Marktplaats en BookSpot  [ Eerst Eci ] ook en Bol.com   eigen web daar moet je gewoon

 even op kijken  ..  Nu ook een verzameling stempels uit  het postkantoor  te koop EVEN INFORMEREN .. Dit is een boek om Uw kennis te vergroten en kennis is macht ?? met bijna altijd korte Recensie en   foto van voor achter per exemplaar

Snel en goed dat is wat de Olde Jan doet  …
En waar je veel mensen en informatie op de foto ontmoet http://deoldejan.boekwinkeltjes.nl/