Asterix en de Ziener Bruna B.V. Eigen Uitgaven en Hachette uit 1999 te France bij Pollina Softcorver 48 pagina’s 28×21 formaat

11,75

9782012101036

This field can't be Empty

Doos 712 Boek 2

This field can't be Empty

Goscinny Rene (tekst) en Albert Uderzo (tekeningen)

This field can't be Empty

Bruna B.V. Eigen Uitgaven en Hachette uit 1999 te France bij Pollina

This field can't be Empty

nederlands

This field can't be Empty

Softcorver 48 pagina's 28x21 formaat

This field can't be Empty

Brievenbuspakket of opengevouwen: á € 3,90 - Pakket: á € 5,95

This field can't be Empty

Albert Uderzo is geboren in Fismes op 25 april 1927. Al op de kleuterschool valt zijn tekentalent op. Zijn eerste roeping, het clownschap, legt het als snel af tegen zijn onbedwingbare drang tot tekenen. Zijn eerste oefeningen bestaan uit het natekenen van Walt Disney figuren.

Herdruk van een deel uit een wereldwijd zeer gewaardeerde humoristische stripserie met scenario’s van Rene Goscinny, waarin het verhaal alleen maar functioneert als kapstok om een aantal grappen aan op te hangen. De verhalen zijn daardoor steeds tamelijk eenvoudig en de uitslag staat van tevoren vast: Asterix en Obelix volbrengen een moeilijke opdracht en kunnen op de laatste bladzijde hun avontuur afsluiten met een gigantisch feestmaal. De brede waardering voor de ‘Asterix-albums’ wordt veroorzaakt door de verschillende lagen waaruit het verhaal en de grappen zijn opgebouwd. Ze zitten vaak als een soort dubbele bodem verborgen in allerlei situaties en nevenintriges, die met de verhalen als zodanig niet zoveel meer te maken hebben. Ook de karikaturale tekeningen bevatten dit soort zaken. Daardoor hebben de verhalen zowel de jongere als de oudere lezer iets te bieden.

Artikelnummer: 9782012101036 Categorie:

Beschrijving

Ook in voorraad:
Keulse Potten
Folie Pers
Dick Trom diversen delen
Beschuit Blikken
Ouderwets Fornuis
Almanak ‘s  Enkhuizer – Achterhoekse – J. van Lennep
http://deoldejan.boekwinkeltjes.nl

Ga naar de bovenkant