Trends 2015 Goedkoper leven in deflatoire, disruptie van businessmodellen en een ethisch reveil Adjiedj Bakas en Redactie Minne Buwalda Auteurs foto Avi Goodall

11,75

9789491932106

This field can't be Empty

Doos 777 Boek 29

This field can't be Empty

Bakas, Adjiedj en Redactie Minne Buwalda Auteurs foto Avi Goodall

This field can't be Empty

Dexter & Bakas Books Uitgeverij uit 2014 te Amsterdam

This field can't be Empty

nederlands

This field can't be Empty

Gebonden 154 Pagina's 17x12 net exemplaar harde kaft

This field can't be Empty

Brievenbuspakket of opengevouwen: á € 3,90 - Pakket: á € 5,95

This field can't be Empty

2015 is volgens de Chinezen het Jaar van de Geit, wat staat voor verantwoordelijkheidsbesef, mededogen en creativiteit. En ook al mekkeren geiten, dit is géén jaar voor gemekker, maar voor nadenken en koers bepalen. Die herbezinning is ook nodig want de oude wereld kraakt intussen in haar voegen. Overal wordt de macht van bestaande structuren en monopolies omzeild en ondergraven. Als consumenten nemen we in het doe-het-zelf kapitalisme het heft steeds meer in eigen hand. We zijn immers beter geïnformeerd en geëquipeerd dan ooit tevoren. Als burgers zoeken we elkaar steeds meer op , want ‘wij’ is het nieuwe ‘ik’. Connect & collaborate is troef in 2015.
In Trends 2015 presenteert Adjiedj Bakas de belangrijkste trends voor 2015 op terreinen zo uiteenlopend als arbeid, technologie, overheid, samenleving, geopolitiek, business, energie, en mode en design.

Bakas schreef verschillende bestsellers over de toekomst, waaronder het afgelopen jaar Plenty, Deutschland rechnet ab en Megatrends Werk. Eerder publiceerde hij onder andere The Future of Food, The State of Tomorrow en Het Einde van de Privacy. Er werden de afgelopen jaren meer dan 700.000 exemplaren van zijn boeken verkocht.
Bakas is een internationaal veelgevraagd spreker op congressen, strategiesessies en andere oploopjes, en geeft zo’n tweehonderd lezingen per jaar. Hij is vaak provocerend en altijd positief, ook in deze tijden van economische teruggang. In de internationale pers wordt hij gekenschetst als ‘optimistisch’ (CNN), ‘inspirerend’ (BBC), ‘een echte wereldburger’ (Times of India), ‘a major trendwatcher’ ( China Daily) en ‘een orakel’ (Zero Hora, Brazilië).

Artikelnummer: 9789491932106 Categorie:

Beschrijving

Ook in voorraad:
Keulse Potten
Folie Pers
Dick Trom diversen delen
Beschuit Blikken
Ouderwets Fornuis
Almanak ‘s  Enkhuizer – Achterhoekse – J. van Lennep
http://deoldejan.boekwinkeltjes.nl

Ga naar de bovenkant