De Gelukkige Eilanden, 1. meganesie, 2. melanesie, 3. polynesie en 4. paradijs. (Een trektocht van de schrijver van Nieuw Zeeland, Australie en eilandengroepen Stille Oceaan) Theroux, Paul. Vertaald door Tineke Davids uit het Engels

17,75

9789025401931

This field can't be Empty

Doos 697 Boek 2

This field can't be Empty

Theroux, Paul. Vertaald door Tineke Davids uit het Engels

This field can't be Empty

Atlas , Uitgeverij [ maakt deel uit van Contact uitgeverij te Amsterdam uit 1992

This field can't be Empty

nederlands

This field can't be Empty

Softcorver 674 pagina's 23x15 formaat Gebruikers Sporen en Geel verkleuring

This field can't be Empty

Brievenbuspakket of opengevouwen: á € 3,90 - Pakket: á € 5,95

This field can't be Empty

Het leven van Paul Theroux bestaat uit reizen en schrijven. Zijn oeuvre bevat titels als China per trein, De oude Patagonië-expres, Dark Star Safari en Het diepe Zuiden, en de romans De poort naar India en De benedenrivier. Hij woont in Hawaii en op Cape Cod. Op bol.com vind je alle boeken van Paul Theroux, waaronder het nieuwste boek van Paul Theroux.

Dit boek van de beroemde schrijver-reiziger Theroux lijkt het gevolg te zijn van een mislukt huwelijk. Ongelukkig, depressief en zonder ‘thuis’ gaat hij in op een voorstel uit Australie om daar, en in Nieuw-Zeeland, een promotietournee te ondernemen voor zijn oeuvre, d.w.z. interviews te geven en eigen werk signerend. Hij besluit voorlopig Oceanie niet meer te verlaten en gaat op reis. Hij bezoekt tientallen landen, miniatuurstaatjes en eilanden; in zijn kajak nota bene! Het resultaat is een boek vol observaties, gesprekken, overpeinzingen en oordelen die soms vooroordelen worden. Theroux blijkt anti-Japans, anti-Amerikaans en anti-Frans. Het boek is boeiend, vaak cynisch, soms humoristisch. Maar het is een Theroux en dat betekent lezen zonder het boek neer te leggen!

Artikelnummer: 9789025401931 Categorie:

Beschrijving

Ook in voorraad:
Keulse Potten
Folie Pers
Dick Trom diversen delen
Beschuit Blikken
Ouderwets Fornuis
Almanak ‘s  Enkhuizer – Achterhoekse – J. van Lennep
http://deoldejan.boekwinkeltjes.nl

Ga naar de bovenkant