Gezond genieten met Sonja Lijfspreuk Beginnen doorzetten en Volhouden Bakker, Sonja Redactie Jeroen Mei en Jolanda Groot

11,75

9789078211105

This field can't be Empty

Doos 682 Boek 2

This field can't be Empty

Bakker, Sonja Redactie Jeroen Mei en Jolanda Groot

This field can't be Empty

Zonnestraal, De Uitgeverij te Hoorn uit 2007 4e Druk

This field can't be Empty

nederlands

This field can't be Empty

Softcorver 226 pagina's 23x22 formaat Eindredactie en coordinatie Hans Vos

This field can't be Empty

Brievenbuspakket of opengevouwen: á € 3,90 - Pakket: á € 5,95

This field can't be Empty

De meer dan 50 nieuwe recepten, 8 nieuwe weekmenu’s en 8 hoofdstukken met tips en oefeningen maken Sonja Bakker’s nieuwste uitgave, Gezond genieten met Sonja, de meest complete uitgave tot nu toe.
Gezond genieten staat centraal in het boek en daarom heeft Sonja ditmaal ook aandacht besteed aan de feestelijk gedekte tafel voor de speciale gelegenheden. Dit onder meer door vier feestelijke drie-gangenmenu’s, maar ook van tapas, brunches en high tea kunnen we verantwoord genieten.
Belangrijk onderdeel in het boek is de motivatie om je gezonde levensstijl vol te houden en te genieten van deze ommekeer in je leven. Daarom zijn in deze uitgave boeiende verhalen uit de praktijk opgenomen van mensen die nog dagelijks genieten van die belangrijke stap die ze destijds hebben genomen.
In de 11 hoofdstukken besteedt Sonja eveneens aandacht aan de motivatie en heeft ze tientallen vergelijkingstabellen opgenomen die hun praktisch nut al ruimschoots hebben bewezen. Maar een belangrijk bestanddeel van ‘Gezond genieten met Sonja’ bestaat uit culinaire menu’s voor sfeermaaltijden

Artikelnummer: 9789078211105 Categorie:

Beschrijving

Ook in voorraad:
Keulse Potten
Folie Pers
Dick Trom diversen delen
Beschuit Blikken
Ouderwets Fornuis
Almanak ‘s  Enkhuizer – Achterhoekse – J. van Lennep
http://deoldejan.boekwinkeltjes.nl

Ga naar de bovenkant