De vele smaken van de Indiase Keuken van Madhur Jaffrey.

22,75

9789055012909

This field can't be Empty

Doos 829 Boek 2

This field can't be Empty

Madhur Jaffrey. Vertaling Jeske Nelissen Ontwerp omslag Julie Bergen

This field can't be Empty

BZZTôH Uitgeverij te 's Gravenhage uit 1996

This field can't be Empty

nederlands

This field can't be Empty

Softcorver 208 pagina's 23x16 formaat

This field can't be Empty

Brievenbuspakket of opengevouwen: € 3,90 - Pakket: € 5,95

This field can't be Empty

In DE VELE SMAKEN VAN DE INDIASE KEUKEN neemt
Madhur Jaffrey, bekend van de BBC, u mee op een culinaire reis door India: van Kashmir in de Himalaja tot aan Kerala in het uiterste zuiden. Ze heeft voor dit bijzonder gevarieerde kookboek de verrukkelijkste regionale recepten verzameld. Bovendien geeft ze een levendige beschrijving van dit uitgestrekte land, waar een grote verscheidenheid in cultuur en taal bestaat tussen de verschillende deelstaten.

De diverse bevolkingsgroepen hebben niet alleen hun eigen culturele traditie, maar ook hun eigen culinaire specialiteiten. Daardoor kent de Indiase keuken een rijk palet aan smakelijke gerechten, bijvoorbeeld:

Do Piaza Ilamsbout met uien en mint) uit Hyderabad, Patia ffis in donkere saus) uit Gujarat, Labdaray Aloo (aardappelen met gember gekookt) uit Delhi en Sev Ka Raita yoghurt met appel) uit Uttar Pradesh.

Madhur Jaffrey werd in Delhi geboren en studeerde in Londen aan de Royal Academy of Drapnatic Arts. Behalve door haar acteerprestaties op Broadway en in films, is ze vooral bekend geworden door haar fantastische kookboeken en haar veelgeprezen BBC-kookprogramma’s.

Madhur laffrey bewijst opnieuw de gevarieerde aard van de Indiase keuken… de combinatie van smaken is voortdurend van hoog niveau.’ – Times Liferary Supplement

DE VELE SMAKEN VAN DE INDIASE KEUKEN bevestigt het verhaal dat je bij Indiërs thuis moet eten om hun subtiele en verbijsterende regionale kookstijlen te waarderen. Met het grootste gemak laat Madhur laffrey ons hiermee kennismaken.’ – Sundaij Times

Artikelnummer: 9789055012909 Categorie:

Beschrijving

Ook in voorraad
Keulse Potten
Folie Pers
Dick Trom diversen delen 
Beschuit Blikken
Ouderwets Fornuis
Almanak ‘s  Enkhuizer – Achterhoekse – J. van Lennep

Snel en goed dat is wat de Olde Jan doet
Verzending dag nabetaling. 
Een acceptabel bod is ook welkomBod inclusief verzendkosten
Het winkeltje waar de gegevens niet Doorgespeeld worden

Ga naar de bovenkant