BIJZONDER is het kookboek voor de thuiskok die met groots resultaat wil koken.
Met recepten van Topkoks. zoals Sergio Herman, Lucas Rive, Ron Blaauw en Jonnie Boer.
Het boek staat boordevol gerechten die erg lekker zijn en er goed uitzien.
Van klassieker als de ossenhaas met bearnaisesaus of een crême brulee tot exotische gerechten als mangosoep of Marokkaanse tajine.
Met BIJZONDER in de hand kan iedereen stap-voor-stap op een eenvoudige manier met een groots effect een gerecht of een heel menu op tafel zetten:
Met Bijzonder lukt het altijd! Veel stap-voor-stap recepten, zowel in tekst als in beeld. Enkele grote koks als Jonnie Boer, Sergie Herman, Lucas Rive, Ron Blaauw en Marc van Gulick gaven hun medewerking.
* Van amuse tot koffie.
* Weinig moeite, groots effect.
* Royaal, stoer en luxueus.
* Met recepten van Nederlandse chefs.
* De beste wijn-spijscombinaties.
Productspecificaties
Albert Heijn
Van bruschetta en oesters tot pittige garnalen, limoenspoon en boeuf Stroganoff.
Als dessert zijn de crème brulée, pavlova en Champagnesabayon niet te versmaden.
Gebonden boek, 191 pagina’s.