Voor het eerst koken en bakken in een magnetron lijkt erg moeilijk; dat komt omdat men eht voedsel niet gewoon met vuur of hitte verwarmt maar door middel van microgolven. Daarom gaat u uw voedsel op een andere manier bereiden. Dit kookboek geeft u adviezen, kook- en bakrecepten uit de praktijk.
Met recepten voor groente, ovenschotels, vlees, gevogelte, vis,soepen, voorgerechten, nagerechten, snacks en gebak.
De Hollandse keuken deel II Aalderink, Rita
€14,75
95001001 |
Doos 785 Boek 2 |
Aalderink, Rita |
Kookboek voor alle Combimagnetrons |
nederlands |
Softcorver 96 pagina's 24x16 formaat |
Brievenbuspakket of opengevouwen: € 3,90 - Pakket: € 5,95 |
Beschrijving
Ook in voorraad:
Keulse Potten
Folie Pers
Dick Trom diversen delen
Beschuit Blikken
Ouderwets Fornuis
Almanak ’s Enkhuizer – Achterhoekse – J. van Lennep
http://deoldejan.boekwinkeltjes.nl