De kunst van de digitale fotografie Een praktische gids voor de digitale amateurfotograaf Boertjens, Koos . Eindredactie Jannie Kroes Omslagontwerp Studio Willemien Haagsma BNO

16,75

9789061125822

This field can't be Empty

Doos 800 Boek 2

This field can't be Empty

Boertjens, Koos . Eindredactie Jannie Kroes Omslagontwerp Studio Willemien Haagsma BNO

This field can't be Empty

Karakter Uitgevers B.v. te Uithoorn uit 2003 3e Druk Zetwerk Peter Verwey Grafische Produkties B.v. te Zwanenburg

This field can't be Empty

nederlands

This field can't be Empty

Gebonden 222 Pagina's 27x20 net exemplaar harde kaft

This field can't be Empty

Brievenbuspakket of opengevouwen: á € 3,90 - Pakket: á € 5,95

This field can't be Empty

Wie met digitale fotografie aan de slag wil, loopt al gauw tegen de grenzen van zijn of haar eigen fotografische kunnen aan. In dit boek laat Koos Boertjens de basistechnieken van de digitale fotografie nog eens de revue passeren. Hoe zit het ook alweer met belichting? Hoe maak ik een goede compositie? Allemaal vragen die in De kunst van de digitale fotografie beantwoord worden. Koos Boertjens besteedt in dit boek aandacht aan de aanschaf van een digitale camera, de kunst van het fotograferen en het bewerken van foto’s op de PC.
De kunst van de digitale fotografie is een praktische inleiding waarmee u iets kunt. De hoofdstukken zijn in de volgorde schreven waarin het leerproces van de fotograaf zich ontwikkelt. Van de aanschaf en het gebruik van de camera tot beeldbewerking op de computer. Deze inleiding geeft een korte inhoud van wat u kunt verwachten.
Dit boek laat in vogelvlucht de mogelijkheden zien van digitale fotografie: van de aanschaf van een digitale camera tot het bewerken van foto’s op de computer. Maar ook: het bijhouden van een fotoarchief, retoucheren van oude afdrukken, deelnemen aan fotowedstrijden, enzovoort.

Artikelnummer: 9789061125822 Categorie:

Beschrijving

Ook in voorraad:
Keulse Potten
Folie Pers
Dick Trom diversen delen
Beschuit Blikken
Ouderwets Fornuis
Almanak ‘s  Enkhuizer – Achterhoekse – J. van Lennep
http://deoldejan.boekwinkeltjes.nl

Ga naar de bovenkant