Idee , concept en keukenpraktijk
Tam gevogelte en konijnen – idee, concept en keukenpraktijk: Christian Teubner Recensie(s) Na een kort historisch overzicht volgt eerst warenkennis over tam gevogelte (kip, parelhoen, duif, kwartel, kalkoen, eend en gans )
Grote gevogelte-boek Tam Gevogelte en Konijnen Cristian Teubner Geschiedenis Sybil Grafin Schonfeldt Co-auteur Warenkennis : Siegfried Scholtyssek en Vertaling Henk Noy
€29,75
9789065907271 |
Doos 260-1 Boek 2 |
Cristian Teubner Geschiedenis Sybil Grafin Schonfeldt Co-auteur Warenkennis : Siegfried Scholtyssek en Vertaling Henk Noy |
M & P te Weert uit 1987 - Het panklaar maken [ Zeer belangrijk ] |
nederlands |
Gebonden 215 Pagina's 3ox23 net exemplaar harde kaft |
Brievenbuspakket of opengevouwen: € 3,90 - Pakket: € 5,95 |
Beschrijving
Ook in voorraad:
Keulse Potten
Folie Pers
Dick Trom diversen delen
Beschuit Blikken
Ouderwets Fornuis
Almanak ’s Enkhuizer – Achterhoekse – J. van Lennep
http://deoldejan.boekwinkeltjes.nl