De aarde heeft koorts – bewust leven met klimaatverandering MacAllister, Judit en Erik van Praag met Jan Paul van Soest Omslag Marion Rosendahl

14,75

9789025959364

This field can't be Empty

Doos 783 Boek 2

This field can't be Empty

MacAllister, Judit en Erik van Praag met Jan Paul van Soest Omslag Marion Rosendahl

This field can't be Empty

Have, Ten Uitgeverij te Kampen uit 2008

This field can't be Empty

nederlands

This field can't be Empty

Paperback 23x15 formaat 237 pagina's slappe kaft

This field can't be Empty

Brievenbuspakket of opengevouwen: á € 3,90 - Pakket: á € 5,95

This field can't be Empty

Met: Herman Wijffels, Irene van Lippe-Biesterfeld, Femke Halsema, Peter Senge, Joop Oude Lohuis, Rik Leemans, Jeroen van der Veer, Paul Ray

De situatie waarin wij ons als mensheid bevinden lijkt wel op die van de koorddanser. Door de problemen in de wereld, de armoede, de energiecrisis en bovenal de klimaatverandering is onze toestand zeer hachelijk geworden. Zowel collectief als individueel bevinden we ons op het slappe koord. Het veiligheidsnet is weggenomen, de dreiging is groot.
Hoe kunnen we een toekomst scheppen die kansen biedt op een menswaardige samenleving en een wereld in vrede? Daarvoor is een bewustzijnsverandering nodig, een radicaal andere manier van denken over onszelf en de wereld om ons heen.

De auteurs van dit boek zetten (ook voor de leek) uiteen wat er aan de hand is. Vervolgens gaan zij na wat dit voor ons betekent, individueel en collectief. Hoe kunnen we met deze situatie omgaan? Voor deze vraag gaan zij te rade bij bekende wereldleiders. Speciaal voor dit boek werden zij ge nterviewd.

Judy McAllister, Erik van Praag en Jan Paul van Soest zijn verbonden aan The Edge, een internationale school voor leiderschap en spiritualiteit gevestigd in Amsterdam.

Artikelnummer: 9789025959364 Categorie:

Beschrijving

Ook in voorraad:
Keulse Potten
Folie Pers
Dick Trom diversen delen
Beschuit Blikken
Ouderwets Fornuis
Almanak ‘s  Enkhuizer – Achterhoekse – J. van Lennep
http://deoldejan.boekwinkeltjes.nl

Ga naar de bovenkant