Vlucht in het verleden – De dans van de wolf – De Cock en de smekende dood – Een waaier van geluk

9,75

95000816

This field can't be Empty

Doos 707 Boek 2

This field can't be Empty

Desmond Bagley - Michael Blake - A.C. Baantjer - Victoria Holt

This field can't be Empty

The Reader`s Digest N.V te Amsterdam uit 1991 Boek No 151 .. Het Beste boek ..4 beroemde boeken samengevat door The Reader`s

This field can't be Empty

nederlands

This field can't be Empty

Gebonden 542 Pagina's 19x13 net exemplaar harde kaft

This field can't be Empty

Brievenbuspakket of opengevouwen: á € 3,90 - Pakket: á € 5,95

This field can't be Empty

VLUCHT IN HET VERLEDEN; Desmond Bagley

Peter Billson werd voor het laatst gezien toen hij in 1936 na een tussenlanding in Algerije opsteeg voor de zwaarste etappe van de vliegtuigrace Londen-Kaapstad: de nachtelijke vlucht over de vrijwel onbewoonde Sahara. Daarna werd er taal noch teken meer van hem vernomen. Werd de piloot het slachtoffer van een navigatiefout, van motorstoring of zelfs van sabotage door concurrerende vliegeniers? Billsons zoon Paul heeft gezworen niet te rusten voordat hij het mysterie rond zijn vaders verdwijning heeft opgelost. Terwijl Paul Billson en zijn metgezellen op zoek naar het wrak in de zinderende hitte het landschap uitkammen, worden ze hardnekkig op de hielen gezeten door vreemdelingen die het slagen van de expeditie tot elke prijs willen verhinderen. En daarmee is de woestijn niet meer het enige gevaar dat hun leven bedreigt. . .

DE DANS VAN DE WOLF; Michael Blake

Het is 1860. De jonge cavalerie-luitenant John Dunbar wordt per ongeluk naar een onbemande buitenpost van het Amerikaanse leger in de staat Montana gestuurd. In het fort, aan de rand van de beschaving, met slechts een oude eenzame wolf als gezelschap, moet John zichzelf zien te redden. De wil om te overleven brengt hem ten slotte naar een nabijgelegen Indianenkamp, waar hij kennismaakt met de Comanches. Daar, te midden van dit machtige en glorierijke volk, zal John Dunbars leven voor altijd veranderen. Een schitterend boek vol avontuur, heldenmoed en romantiek.

DE COCK EN DE SMEKENDE DOOD; C.A. Baantjer

Het is ongebruikelijk dat rechercheur De Cock – met ceeooceekaa – en zijn assistent Vledder op hun vrije zondag dienst hebben, en nog ongebruikelijker is de plek waar ze zich bevinden: in de kerk, bij een doopplechtigheid. De reden van hun aanwezigheid maakt de zaak nog vreemder: een onbekende heeft van tevoren aangekondigd het gedoopte kind te zullen ontvoeren. De grijze speurder heeft echter spoedig concrete bewijzen van een misdrijf: de rijke bankier Vanderbruggen, die zijn kleinzoon ten doop hield, wordt een dag later vermoord aangetroffen. Deze schokkende gebeurtenis vormt het begin van een van de moeilijkste zaken waarin De Cock ooit zijn tanden heeft gezet. . .

EEN WAAIER VAN GELUK; Victoria Holt

Voor Drusilla Delany was de kunstig bewerkte Indiase waaier even intrigerend als mooi. Met zijn prachtige pauweveren was hij tevens een blijk van liefde – met een fortuin aan juwelen, verborgen achter een geheim paneel. Over de schoonheid van de waaier hing echter de schaduw van een onheilspellende legende: dat allen die hem in hun bezit hadden, ten prooi zouden vallen aan het noodlot. Natuurlijk was Drusilla, de dochter van een Engelse plattelandsdominee, veel te verstandig om in zulke verhalen te geloven. Dan voert haar levenslange band met een aristocratische familie haar evenwel naar het verre India. Daar, te midden van een vreemde en geheimzinnige cultuur, merkt Drusilla dat oude legendes op gevaarlijke wijze weer tot leven kunnen komen.

Artikelnummer: 95000816 Categorie:

Beschrijving

Ook in voorraad:
Keulse Potten
Folie Pers
Dick Trom diversen delen
Beschuit Blikken
Ouderwets Fornuis
Almanak ‘s  Enkhuizer – Achterhoekse – J. van Lennep
http://deoldejan.boekwinkeltjes.nl

Ga naar de bovenkant