Vijf Romans bevat: De muggen . Het gevaar . De coladrinkers . De engelse les . De weg naar de Ardennen Jos Vandeloo Omslagontwerp Volken Beck Omslagfoto Rikkes Voss

14,75

9789022314616

This field can't be Empty

Doos 782 Boek 2

This field can't be Empty

Jos Vandeloo Omslagontwerp Volken Beck Omslagfoto Rikkes Voss

This field can't be Empty

Manteau Uitgeverij uit 2005 te Antwerpen

This field can't be Empty

nederlands

This field can't be Empty

Paperback 562 pagina's 21x14 formaat slappe kaft

This field can't be Empty

Brievenbuspakket of opengevouwen: á € 3,90 - Pakket: á € 5,95

This field can't be Empty

De muggen (1973) David Wijsman is een jood uit de diaspora, bedrijvig in de Antwerpse diamantnijverheid. Drie vrouwen beïnvloeden zijn leven: zijn onverschillige niet-joodse vrouw Nora, het meisje Greet en zijn moeder.

Het gevaar (1960) Dit is de beklemmende geschiedenis van drie mannen die door radioactieve straling worden besmet. Het is een sombere, profetische allegorie van een nucleaire ramp en de nasleep ervan.

De coladrinkers (1968) Een vrijmoedige roman over de problematiek van jongeren in de late jaren zestig. ‘het is leerzaam te zien hoe men als begaafd auteur erotische scènes met de nodige vrijmoedigheid kan beschrijven zonder dat dit direct vulgair en ordinair wordt…’

De Engelse les (1980) In deze meeslepende roman wordt indringend de vreemde relatie tussen een wat oudere vrouw en een jongeman beschreven. De jongen gaat nog naar school. De alleenstaande vrouw geeft avondles Engels. Zo komen ze met elkaar in aanraking.

De weg naar de Ardennen (1988) Een man loopt bij een verkeersongeval zware verwondingen op. Tijdens zijn verblijf in het ziekenhuis heeft hij een zee van tijd om na te denken over zijn leven. Steeds meer blijven zijn gedachten echter hangen bij een vroegere geliefde. Hij besluit, als hij hersteld is, naar haar op zoek te gaan. Het wordt een reis vol verrassingen.

Artikelnummer: 9789022314616 Categorie:

Beschrijving

Ook in voorraad:
Keulse Potten
Folie Pers
Dick Trom diversen delen
Beschuit Blikken
Ouderwets Fornuis
Almanak ‘s  Enkhuizer – Achterhoekse – J. van Lennep
http://deoldejan.boekwinkeltjes.nl

Ga naar de bovenkant