Inleiding van M MagnussonAls een groenblauwe stip in het immens grote heelal, draait de aarde om de zon. Een wat afgeplatte bol met talloze gezichten en opzienbarende geheimen. Over die interessante bol en zijn bewoners gaat dit boek. Een veelomvattend naslagwerk, dat véél meer is dan een uitgebreide atlas met meer dan 100 fraaie kaarten in kleur. Het is een bron van kennis over bijna alle facetten van die wonderlijke planeet die wij met z’n alle bewonen. Overzichtelijk ingedeeld in duidelijke hoofdstukken vindt u waardevolle gegevens over de atmosfeer, het weer, het klimaat en zoveel andere onderwerpen, die uw aandacht zeker waard zijn. Met teksten die zich laten lezen als spannende verhalen en op bijna ieder bladzij een foto in sprankelende kleuren. Uitstekend gedocumenteerd, waarbij ook plaats is ingeruimd voor actuele onderwerpen als de wereldgezondheidszorg, het voedselprobleem en onze natuurlijke bronnen. Een helder geschreven naslagwerk, waaruit ook schoolgaande kinderen hun informatie zullen putten voor hun opstellen, scripties, en spreekbeurten. Een boek vol kleur en kennis; voor het hele gezin. Een foto-atlas, die u op vele manieren van dienst kan zijn. De luxe kunstlederen band en het kleurrijke omslag maken het boek tot een sieraad in uw boekenkast.

15,75

6291041501449

This field can't be Empty

Doos 648 boek 11 en798 + 751 Boek 2

This field can't be Empty

Groesbeek Joh. H en H.C. Aardoom en W.J. Arnout

This field can't be Empty

Lekturama B.v. Uitgeverij - te Rotterdam uit 1981

This field can't be Empty

nederlands

This field can't be Empty

Gebonden 28x21 formaat 255 pagina's [harde kaft] Snel en goed dat is wat de Olde Jan doet

This field can't be Empty

Brievenbuspakket of opengevouwen: á € 3,90 - Pakket: á € 5,95

This field can't be Empty

Inleiding van M MagnussonAls een groenblauwe stip in het immens grote heelal, draait de aarde om de zon. Een wat afgeplatte bol met talloze gezichten en opzienbarende geheimen. Over die interessante bol en zijn bewoners gaat dit boek.
Een veelomvattend naslagwerk, dat véél meer is dan een uitgebreide atlas met meer dan 100 fraaie kaarten in kleur. Het is een bron van kennis over bijna alle facetten van die wonderlijke planeet die wij met z’n alle bewonen.
Overzichtelijk ingedeeld in duidelijke hoofdstukken vindt u waardevolle gegevens over de atmosfeer, het weer, het klimaat en zoveel andere onderwerpen, die uw aandacht zeker waard zijn.
Met teksten die zich laten lezen als spannende verhalen en op bijna ieder bladzij een foto in sprankelende kleuren. Uitstekend gedocumenteerd, waarbij ook plaats is ingeruimd voor actuele onderwerpen als de wereldgezondheidszorg, het voedselprobleem en onze natuurlijke bronnen.
Een helder geschreven naslagwerk, waaruit ook schoolgaande kinderen hun informatie zullen putten voor hun opstellen, scripties, en spreekbeurten. Een boek vol kleur en kennis; voor het hele gezin.

Een foto-atlas, die u op vele manieren van dienst kan zijn.
De luxe kunstlederen band en het kleurrijke omslag maken het boek tot een sieraad in uw boekenkast.

Artikelnummer: 6291041501449 Categorie:

Beschrijving

Ook in voorraad:
Keulse Potten
Folie Pers
Dick Trom diversen delen
Beschuit Blikken
Ouderwets Fornuis
Almanak ‘s  Enkhuizer – Achterhoekse – J. van Lennep
http://deoldejan.boekwinkeltjes.nl

Ga naar de bovenkant