In voor- en tegenspoed De mooiste verhalen over het huwelijk Oster, Annemarie (samenstelling) en ingeleid Omslagontwerp Erik Prinsen Venlo

9,75

9789057136313

This field can't be Empty

Doos 719 Boek 2

This field can't be Empty

Nadat trouwen jarenlang werd afgedaan als een verwerpelijke kleinburgerlijke gewoonte, is het huwelijk weer helemaal in de mode. Bruiloften worden hoe langer hoe gekker, maar ook oude tradities en gewoonten worden nog altijd nageleefd. Annemarie Oster heeft in IN VOOR- EN TEGENSPOED de mooiste verhalen over het huwelijk verzameld. Verhalen over romantische, originele aanzoeken en zonnige bruiloftsfeesten. Maar ook verhalen over verregende wittebroodsweken en over bruiden en bruidegoms die het af laten weten op de grote dag. Bevat verhalen van onder anderen Yvonne Kroonenberg, Martin Bril en Riana Scheepers.

This field can't be Empty

Ooievaar Uitgeverij te Amsterdam uit 2002

This field can't be Empty

nederlands

This field can't be Empty

Pocket 182 pagina's 18x11 formaat

This field can't be Empty

Brievenbuspakket of opengevouwen: á € 3,90 - Pakket: á € 5,95

This field can't be Empty

Nadat trouwen jarenlang werd afgedaan als een verwerpelijke kleinburgerlijke gewoonte, is het huwelijk weer helemaal in de mode. Bruiloften worden hoe langer hoe gekker, maar ook oude tradities en gewoonten worden nog altijd nageleefd. Annemarie Oster heeft in IN VOOR- EN TEGENSPOED de mooiste verhalen over het huwelijk verzameld. Verhalen over romantische, originele aanzoeken en zonnige bruiloftsfeesten. Maar ook verhalen over verregende wittebroodsweken en over bruiden en bruidegoms die het af laten weten op de grote dag.
Bevat verhalen van onder anderen Yvonne Kroonenberg, Martin Bril en Riana Scheepers.

Artikelnummer: 9789057136313 Categorie:

Beschrijving

Ook in voorraad:
Keulse Potten
Folie Pers
Dick Trom diversen delen
Beschuit Blikken
Ouderwets Fornuis
Almanak ‘s  Enkhuizer – Achterhoekse – J. van Lennep
http://deoldejan.boekwinkeltjes.nl

Ga naar de bovenkant