De R van rebel. Van kruimeldief tot crimefighter Vries, Peter R. de Omslagontwerp Liselot Mçharek-Rijsdijk

9,75

8710552307893

This field can't be Empty

Doos 179 Boek 2

This field can't be Empty

Vries, Peter R. de Omslagontwerp Liselot Mçharek-Rijsdijk

This field can't be Empty

Wind Publishing en Kruidvat uit 2013 te Katwijk aan Zee

This field can't be Empty

nederlands

This field can't be Empty

Paperback 128 pagina's 20x12 formaat slappe kaft Boek verzorging Fred Baggen en Liselot Mçharek-Rijsdijk

This field can't be Empty

Brievenbuspakket of opengevouwen: á € 3,90 - Pakket: á € 5,95

This field can't be Empty

Het boek ‘de R van rebel’ bevat het openhartige en nooit eerder vertelde verhaal van de turbulente jeugd van misdaadverslaggever Peter R. de Vries. Hij maakt in dit boek een eerlijke ‘reconstructie’ van de ‘misdaden’ die hij als jonge tiener heeft gepleegd. Peter laat zien hoe hij zichzelf overwon en terug op het rechte pad kwam; van kruimeldief tot crimefighter.

Wat bijna niemand weet is dat Peter, dé misdaadverslaggever van Nederland, in zijn jongensjaren zelf overal heftig tegen rebelleerde: zijn ouders, de school en de kerk. Peter was als tiener een kruimeldief en een vechtersbaas, maakte zich schuldig aan vandalisme, bracht zijn ouders en leraren tot wanhoop en kwam zelfs in aanraking met de politie. Na eerder zeer succesvolle misdaad-biografieën over anderen te hebben gemaakt, heeft Peter nu een verrassend ‘true crime’ boek over zichzelf geschreven. De herkenbare en toegankelijke schrijfstijl van Peter is ook in ‘de R van rebel’ terug te vinden. Met zijn typerende humor vertelt hij helder en beeldend zijn verhaal. Een fascinerende true crimestory uit de jaren zestig waarin Peter vertelt hoe een kruimeldief toch een crimefighter werd.

Peter: “Het boek is niet alleen een opsomming van jeugdzonden, maar laat ook duidelijk zien hoe die ervaringen en belevenissen mij hebben gevormd tot de misdaadverslaggever die ik nu ben. Een moeizame start kan wel degelijk tot iets goeds leiden. Ik snap als geen ander dat het dubbeltje in je leven soms een andere kant op kan rollen. Maar ik laat ook zien dat je er zelf wat aan kan doen. In die zin zit er in het boekje een belangrijke les. Ik heb het daarom echt met heel veel plezier geschreven.”

Artikelnummer: 8710552307893 Categorie:

Beschrijving

Ook in voorraad:
Keulse Potten
Folie Pers
Dick Trom diversen delen
Beschuit Blikken
Ouderwets Fornuis
Almanak ‘s  Enkhuizer – Achterhoekse – J. van Lennep
http://deoldejan.boekwinkeltjes.nl

Ga naar de bovenkant