De onschuldige client Pratt, Scott .. Vertaling door: Dalmijn, K.

9,95

9789074274241

This field can't be Empty

Doos 81 boek 9

This field can't be Empty

Pratt, Scott .. Vertaling door: Dalmijn, K.

This field can't be Empty

Verbum Crime Uitgevrij uit 2008

This field can't be Empty

nederlands

This field can't be Empty

Paperback 22x14 formaat 302 pagina's slappe kaft

This field can't be Empty

Brievenbuspakket of opengevouwen: á € 3,90 - Pakket: á € 5,95

This field can't be Empty

De Vries , Advocaat Joe Dillard had maar 1 wens?? een onschuldige cliënt Joe Dillard is, in de woorden van zijn vrouw, ?een goeie vent?. Een succesvol strafpleiter met een groot hart en een liefhebbende vader en echtgenoot .. Een betaalbaar cadeau voor elke gelegenheid .. leuk om tegeven en nog leuker om te krijgen .. Advocaat Joe Dillard had maar 1 wens…… een onschuldige cliënt

Joe Dillard is, in de woorden van zijn vrouw, ‘een goeie vent’. Een succesvol strafpleiter met een groot hart en een liefhebbende vader en echtgenoot. Alleen is Joe helemaal klaar met het criminele schorem en het bureaucratische geneuzel in de rechtszaal. Hij wil zijn advocatenbestaan eigenlijk achter zich laten. Op de dag van zijn veertigste verjaardag, wanneer hij de zoveelste moordenaar verdedigt, doet hij een eenvoudige wens: voordat hij stopt als advocaat, wil hij op zijn minst één onschuldige cliënt hebben verdedigd.

Dan wordt er een priester doodgestoken in een plaatselijk motel. Een mooi, jong en mysterieus meisje wordt gearresteerd. Dillard is zielsgelukkig met zijn onschuldige cliënt. Maar er zitten meer duistere kanten aan deze zaak dan hij van tevoren had kunnen bedenken…..

Artikelnummer: 9789074274241 Categorie:

Beschrijving

Ook in voorraad:
Keulse Potten
Folie Pers
Dick Trom diversen delen
Beschuit Blikken
Ouderwets Fornuis
Almanak ‘s  Enkhuizer – Achterhoekse – J. van Lennep
http://deoldejan.boekwinkeltjes.nl

Ga naar de bovenkant